4 Daagse reis Walvissen spotten – Baltimore

412.00

Het spotten van walvissen, dolfijnen en zeehonden voor de kust van Baltimore is het ware hoogtepunt van deze reis, waar u verder kunt genieten van de rust en de overweldigende natuur van West Cork en het Beara schiereiland. U verblijft in een sfeervolle accommodatie, vlakbij het pittoreske dorpje Baltimore.
Een unieke ervaring om walvissen te spotten met de uitzonderlijke schoonheid van de kustlijn op de achtergrond. Via de Atlantische Oceaan reizen verschillende soorten walvissen van het noorden naar het zuiden en omgekeerd. De Ierse wateren zijn favoriet voor deze magnifieke dieren vanwege een overvloed aan voedsel dat zich hier bevindt. De kans is dan ook groot op het spotten van bijvoorbeeld vinvissen, minke walvissen, bultruggen, bruinvissen of orka’s. Tevens worden er voor de kust van Baltimore vaak dolfijnen, walvishaaien, verschillende soorten zeevogels en zeehonden gezien. Van maart tot en met midden december wordt de Sealife Safari uitgevoerd en kunt u dit prachtige zeeleven ervaren. De beste reisperiode voor het zien van walvissen is van midden april tot begin juni, en van september tot begin december.
De natuur beheerst dit nog door weinig toeristen bezochte gebied. Bezoek ook het schitterende strand bij Barleycove, de Mizen Head kaap en maak een autotocht over het ruige Beara schiereiland, met prachtige uitzichten over de oceaan. Wandelliefhebbers kunnen het Sheep Head’s Way wandelpad gaan lopen.
SPECIALE AANBIEDING BIJ BOEKING VÓÓR 31 JANUARI:
Autohuur: Indien u boekt vóór 31 januari en reist tussen 1 januari 2019 en 31 maart 2020 (uitzondering 24jul – 19aug en 16 – 31dec) ontvangt u onderstaande aanbieding voor de genoemde categorie.
Boek categorie A, en krijg een gratis upgrade naar categorie B.
Boek categorie B, en krijg een gratis upgrade naar categorie C.
Boek categorie D, en ontvang 10% korting op de autohuur (reeds verwerkt in de prijs).
Mini bierproeverij bij Casey’s of Baltimore: Het Casey’s of Baltimore hotel heeft tevens een bierbrouwerij voor speciaalbieren. U ontvangt 4 verschillende soorten speciaalbier in miniglaasjes voor een heerlijke en bijzondere proeverij indien u kiest voor het verblijf bij deze accommodatie.
Voor deze reis kunt u kiezen uit een verblijf in Killeena House Appartementen of in het sfeervolle Casey’s Of Baltimore Hotel (inclusief mini bierproeverij) vlakbij het pittoreske dorpje Baltimore.

Boek bij BBI-Travel.nl

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 Daagse reis Walvissen spotten – Baltimore” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *