Travelspiration

Hoe ontdek je Brussel op zijn best

Brussel verkennen kan je op je eentje, stadsgidsje of plannetje in de hand. Maar als je minder bekende plekken, onbekende aspecten van de stad wil zien, kan Reizen Idee je goeie tips laten zien waar je zelf niet zo gauw op gekomen was.

In Brussel zijn heel wat verenigingen voor stadstoerisme actief. In de gratis brochure “Boordevol Brussel” vind je hun aanbod aan wandelingen, bustochten, bezoeken aan musea,… bij mekaar. In alle gevallen gaat het om Nederlandstalige wandelingen; diverse verenigingen hebben ook een aanbod in andere talen (vooral Frans, maar ook Engels, Duits…).

Deze handige brochure geeft een ruim overzicht van de gegidste Nederlandstalige stadsverkenningen en museum rondleidingen die dit jaar in Brussel plaatsvinden.
Doe-trips voor jongeren en bedrijven, culinaire uitstapjes, fietstochten, bootvaarten en nachtelijke excursies,… je vindt het allemaal in Boordevol Brussel! Alle rondleidingen zijn thematisch gepresenteerd in een overzichtelijk geheel en rijkelijk geïllustreerd. Daarnaast krijg je bij elke wandeling ook een pak praktische informatie.
Kortom, Boordevol Brussel is een onmisbaar instrument voor iedereen, groepen én individuen, die de stad beter wil leren kennen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *