KLM vliegreizen, vliegtickets, autoverhuur, hotels en reisverzekeringen

ReizenZoeken.nl    Datum: 7 april 2006   

Het reserveren van uw vliegtickets, hotel, autohuur of reisverzekering het kan allemaal rechtstreeks via de KLM website – snel, eenvoudig en wanneer het u uitkomt!

KLM online reserveringen
Regel de planning van uw reis zelf. Boekt u online, dan kunt u al uw reismogelijkheden met de klik van een muis bekijken. Op die manier kiest u eenvoudig vliegtickets ,hotels, en tarieven die u het best bevallen. Het is ook voordeliger om online te reserveren. Van al onze reserveringsopties zijn de reserveringskosten voor online boekingen het laagst.Hier onder vind u enkele opties uit de vele boekings-mogelijkheden die wij u bieden.

Hotels via KLM
Als je ’s avonds laat of na een lange reis moe aankomt in een vreemde stad of plaats, dan is het fijn te weten dat er een hotelkamer voor je klaar staat. Boek daarom voor je op reis gaat je overnachtingen via KLM Dat spaart je tijd en geld. Twee zaken die je vooral niet wilt verspillen wanneer je op(zaken) reis bent.

KLM hotelservices

  • Uitgebreid hotelaanbod in alle prijsklassen en op alle bestemmingen
  • Regelmatig aanbiedingen passend bij de actiebestemmingen
  • Flying Blue-deelnemers sparen Miles op elk verblijf
  • Snel te reserveren
  • Voor zakelijke en vakantiedoeleinden
  • Reisverzekering
  • Hotelservicecentrum
  • Klantenzorg


Een huurauto is in tal van situaties hét ideale vervoermiddel. Bijvoorbeeld wanneer u ook op uw vakantie of zakelijke bestemming mobiel wilt zijn. Bij KLM is het mogelijk om direct uw huurauto te kiezen die het best bij uw reisdoel past. KLM autoverhuur services werkt samen met de beste autoverhuur bedrijven in de wereld n.l. Avis en Holiday auto,s . Met een huurauto via KLM heeft u meer vrijheid, comfort en heeft u de mogelijkheid te gaan en te staan waar en wanneer u dat wenst,gemakkelijk en gelijktijdig te boeken met uw vliegtickets,hotels of een reisverzekering.

Waar u ook naartoe reist, een goede reisverzekering behoort tot uw vaste bagage. Zorgeloos zakelijk en/of privé op reis met de KLM Doorlopende Reisverzekering. Met deze verzekering kunt u zorgeloos op reis met een uitgebreide, wereldwijde dekking. De KLM Doorlopende Reisverzekering is een belangrijke verzekering als u zakelijk en/of privé reist.

Abonneren op onze nieuwsbrief

Promoties, nieuwe reizen en aanbiedingen. Direct naar je inbox.