Kerst in de Belgische Ardennen

ReizenZoeken.nl    Datum: 20 december 2006   

Bij L’Auberge du Notaire in de Belgische Ardennen is alles verrassend anders. De omgeving van L’Auberge du Notaire, het pand, de gastenkamers, de manier waarop er voor je gezorgd wordt, het ontbijt en de maaltijden.
Wat het verrassend anders logeren vooral betekent is dat je bij een ander logeert, maar weet dat je thuis bent.

En in L’Auberge du Notaire slaap je niet, daar logeer je. Je logeert in een oude meesterswoning, in een huis met een verhaal. Op een plek waar mensen met passie voor je zorgen.
De eigenaren -Monique en Mart- denken dat het verrassend anders is om te logeren bij mensen die je naam kennen, die onthouden dat jij warme melk bij je thee wilt of dat jij geen vis lust. Die tijdschriften op je kamer klaarleggen, je een paraplu meegeven voor als het regent en die er voor je zijn als er ’s nachts wat met je is.

De statige houten trap voert naar de verdiepingen waar de kamers zijn gesitueerd. De gastenkamers hebben een naam die verwijst naar de voormalige functie van de kamer. Zo logeer je bijvoorbeeld in de ‘Kamer van de notaris’, in ‘De Pingpongkamer’ of in ‘Het archief’. Wie bij L’Auberge du Notaire logeert, slaapt in een kamer met de originele houten vloer. Historische details zoals authentieke schouwen, ronde hoekkasten, oude encyclopedieën of een Remington typemachine zijn stijlvol gecombineerd met moderne elementen. Zo vind je op de ene kamer een Rietveld-stoeltje en op een ander een bureau dat van de notaris was. Resultaat: een eigentijds maar toch tijdloos geheel.

En wil je nog weg met Kerst? L’Auberge du Notaire heeft een speciaal kerstarrangement: Noël chez le notaire Er is nog plaats!

Abonneren op onze nieuwsbrief

Promoties, nieuwe reizen en aanbiedingen. Direct naar je inbox.