Al het laatste vakantie nieuws

(Veel te) vroegboekkorting Kerstcruise

13 juli
Door ReizenZoeken.nl

We weten dat het nog laaáng geen Kerstmis is, maar toch heeft onze aanbieder Peter Langhout al een scherpe vroegboekkorting voor u!

Gebruik hiervoor bij uw boeking de kortingscode: VBCHRISTINA
Geldig t/m 30 september 2016

Kerstcruise

Spring aan boord van het sfeervolle cruiseschip de MS Prinses Christina, het schip is gemaakt voor een mooi en comfortabel vakantiegevoel!
Met dit schip kunnen 107 vakantiegangers mee en heeft 3 dekken.

Bent u minder goed ter been? Geen nood u kunt gewoon mee met deze Kerstcruise er is namelijk een stoellift aan bood waarmee u op elk dek kunt komen. Alleen de benedendekhutten zijn enkel met een trap te bereiken.

Verder heeft het cruiseschip op het promenadedek een mooie bar en de lounge en schitterende restaurant vindt u op het benedendek.
Bent u een roker? Dan kunt u alleen terecht bij het gedeeltelijk overdekte zonnedek, het schip is namelijk rookvrij.

Voor meer informatie en uitleg over de 7-daagse cruise klikt u hier.

Gerelateerd nieuws

Nog een perfecte stedentrip – Budapest!

28 juli
Door ReizenZoeken.nl

Budapest, ook wel het Parijs van het Oosten genoemd en net als de stad van de liefde, ligt Budapest aan een mooie rivier genaamd De Donau en deze rivier doorkruist de stad. De stad bestaat uit 2 delen: Buda is het jongere gedeelte en Pest het oude district, gelegen aan beide oevers van de rivier. […]

Rijnreizen een Riviercruise op de Rijn en Moezel

21 maart
Door ReizenZoeken.nl

Via een rijnreis vaart u op een schitterende cruiseboot voorzien van alle gemakken ,door de mooiste valleien van de Rijn en Moezel, waar mooie steden zoals Keulen en Koblenz  in Duitsland zeker een bezoek waard zijn, en gezellige wijndorpjes, waaronder Andernach, Cochem en Rüdesheim zult u zeker blijven herinneren! Rijnreizen worden steeds populairder en via […]