Al het laatste vakantie nieuws

Op vakantie naar Tenerife

8 april
Door ReizenZoeken.nl

Tenerife heeft een aangenaam klimaat niet voor niets praat men over het weer op Tenerife van de eeuwige lente, hierdoor heeft Tenerife een prachtige natuur met vele bloemen en planten soorten in het binnenland, mooie luxueuze hotels van goedkoop naar duur en je vind op Tenerife een overvloed van restaurants waar je uitstekend kunt eten.

Aan zuidkant van het eiland vind je vooral zwarte lavastranden, maar rond de badplaatsen Costa Adeje en Playa las Americas zijn ook enkele witte zandstranden  aangelegd met daaromheen leuke strandtenten.

De bekendste bestemmingen op Tenerife zijn: Playa de las Americas deze grote badplaats met veel uitgaansmogelijkheden en zwarte lavastranden is prachtig om vakantie te vieren.Los Cristianos is van klein havendorpje uitgegroeid tot een grote badplaats op Tenerife. Voor gezinnen met kinderen een ideale is Los Critianos als vakantiebestemming.

Costa Adeje ligt hoegenaamd tegen  Playa de las Americas aan de wat kleinere badplaats Costa Adeje is moderner en voor gezinnen idealer en rustiger.In Costa Adeje staan de meer luxere hotels. De uitgaans mogelijkheden zijn hier een stuk minder dan in Playa de las Americas. Tenerife is een hele jaar door een zonbestemming. Januari is de koudste maand qua temperatuur op Tenerife met gemiddeld 19 graden,vergeleken met Nederland nog steeds erg aangenaam vooral om te overwinteren of om in een tweede huis te wonen op Tenerife. In december valt de meeste neerslag, in juli en augustus regent het weinig tot niet.

Verder staat er altijd een lekker windje. Aan de noordkant van het eiland is het altijd enkele graden kouder door de invloed van de bergketen van de Teide ook valt er in het noorden meer neerslag dan in het zuiden.

Gerelateerd nieuws

Dalyan Turkije bijzonder dorp aan de Zuid-Egeïsche kust

26 maart
Door ReizenZoeken.nl

Dalyan Turkije aan de Zuid-Egeïsche kust, het circa 5000 inwoners tellende dorp ligt op ongeveer 20 kilometer van vliegveld Dalaman. Dit van oorsprong kleine vissersdorp biedt de toeristen vele schoonheden en is een van de best bewaard gebleven authentieke dorpen van Turkije. Dalyan vakantie betekent vis met onder meer de zeebaars en de blauwe krab, […]

Reisorganisatie ontwerpt bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

13 januari
Door ReizenZoeken.nl

Fivesenses gaat ‘down-under’ op zijn Rotterdams Nederland is een nieuwe reisorganisatie rijker. De Rotterdammer Jean-Paul Ponte (29) is gestart met Fivesenses; een reisorganisatie gespecialiseerd in het ontwerpen van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Jean-Paul Ponte: “Fivesenses is ontstaan om te voorzien in de groeiende vraag naar niet-standaard reizen. Australië en Nieuw-Zeeland zijn landen die zich […]